FunmakerGR: Οι συνωμοσίες αυξάνουν θεαματικά την κατάταξη στο Alexa και τα μηδενικά στην τράπεζα

Σελίδες

Οι συνωμοσίες αυξάνουν θεαματικά την κατάταξη στο Alexa και τα μηδενικά στην τράπεζα



Γράφει ο 29-26
Τι συμβαίνει όταν κάνουμε share σε παπαριές;

Είμαστε τελικά χώρα μυθομανών; Είμαστε άνθρωποι μαλωμένοι με την αλήθεια; Μαλωμένοι με την λογική; Οι ερωτήσεις προέρχονται από την ιστορία με το γνωστό mail του ''τραπεζίτη''. Βγάλαμε σήμερα την πλήρη αλήθεια: πρόκειται για ένα τυπάκο που βαριότανε, έφτιαξε ένα μεγάλο φραπέ, κάθισε στο λάπτοπ του και έγραψε μια πετυχημένη παπάρα. Κατόπιν την έστειλε σε 2-3 mail, τη κρέμασε όπου μπορούσε, πολλοί ψαρώσανε τη βάλανε και αυτοί και αυτό είναι όλο.

Η παράνοια δεν σταματάει εκεί. Η ιστορία συνεχίζεται: ''Προβοκάτσια του Μάκη στα blogs''. Ποιά είναι η προβοκάτσια; Ο Γ.Β ''κρέμασε'' την παπάρα του στο blog του Μάκη (το οποίο προφανώς διαγράφηκε κατόπιν από τους administrators- η προβοκάτσια!), έπιασε το google την παπάρα του Γ.Β και αυτό ήταν, βγήκε προβοκάτορας ο Μάκης. Έλεος πια! Κατηγορήστε τον για κάτι άλλο, τόσα έχει κάνει, όχι για την παπάρα που κρέμασε ο Γ.Β στο blog του! Εκεί κρεμάει ο καθένας ελεύθερα ότι θέλει -είναι γνωστό-, μην μας φέρνετε επιτέλους στην δυσάρεστη θέση να υπερασπιζόμαστε δημοσιογράφους!

Το μίσος και η συνωμοσία πουλάει τρελά όμως. Φέρνει πολλά ''κλικ'' στην ιστοσελίδα και όλοι αυτοί που διακινούν συνεχώς προβοκάτορες και προδότες δείχνουν τους ενόχους που είναι πάντα οι άλλοι, οι σκοτεινοί, οι κρυφοί και ποτέ εμείς οι ίδιοι. Το κεντρικό μήνυμα είναι: ''γιατί να δουλέψουμε, να διαβάσουμε, να αγωνιστούμε; Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πιάσουμε τους προδότες και όλα θα διορθωθούν, θα μπορέσουμε αμέριμνοι να συνεχίσουμε το φραπεδάκι που ξεκινήσαμε 35 χρόνια πριν''. Ταυτόχρονα βέβαια αυξάνουν καθημερινά τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με τα δικά σας θυμωμένα ''κλικ'' και τις δικές τους παχυλές διαφημίσεις. Να το θυμάστε αυτό όποτε κάνετε share σε παπαριές.

Παρακαλούμε για ενεργό λινκ στην πηγή



Φιλικά
 
 
Christiana & Christos
Himaira / 29-26

 Rss Feed    Facebook    Twitter

 

Acting by ReactingBy not printing this e-mail I help protect the environment.

 

Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε τα e-mail μας, απαντήστε στο ίδιο e-mail αναγράφοντας απλά "έξοδος"

 

Γραφτείτε στο rss feed μας και μείνετε ενημερωμένοι..

Παρακαλούμε για ενεργό λινκ στην πηγή


«Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»


<alexa up.jpg>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.