FunmakerGR: Μαζικοί θάνατοι πτηνών και ψαριών σε όλο τον κόσμο. Σκηνές αποκάλυψης.Μετατοπίζεται το μαγνητικό πεδίο;

Μαζικοί θάνατοι πτηνών και ψαριών σε όλο τον κόσμο. Σκηνές αποκάλυψης.Μετατοπίζεται το μαγνητικό πεδίο;

Δεκάδες διαφορετικές ερμηνείες δίνονται για τους μαζικούς θανάτους διαφόρων ειδών ζώων σε όλο τον κόσμο ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει. Ο κατάλογος των περιστατικών αυξάνεται ημέρα με την ημέρα και φτάνει σε επίπεδα που κανένας πλέον δεν μπορεί να αγνοήσει. Πρέπει να βρεθεί μια απάντηση, και μάλιστα σύντομα.
Ο κατάλογος των αποκαλυπτικών δρώμενων από τα τέλη του 2010 έως τις αρχές του 2011 είναι εκπληκτικός:
450 πουλιά έπεσαν από τον ουρανό στο Μπατόν Ρουζ, της Λουιζιάνα (κόκκινο-φτερωτάα κοτσύφια και ψαρόνια). Γιατί πετούσαν μαζί έτσι;
3.000 κόκκινα-φτερωτό κοτσύφια στο Αρκάνσας. Γιατί πετούσαν τη νύχτα, όταν όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι νυχτόβια. Γιατί πετούσαν μαζικά σε σχηματισμό ενώ δεν το κάνουν ποτέ ειδικά όταν μεταναστεύουν;Χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε μια λωρίδα ποταμού στο Αρκάνσας περίπου είκοσι μίλια μακριά. Η εξήγηση που δόθηκε για τον θάνατο των ψαριών ήταν δηλητήριο, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα είχε εξακριβωθεί μέχρι τώρα; Ακόμα και σήμερα δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα
Δύο εκατομμύρια μικρά ψάρια βρέθηκαν νεκρά στην παραλία Chesapeake, στο Μέρυλαντ. Η εξήγηση που δόθηκε ήταν πέθαναν από το κρύο!
Χιλιάδες ψάρια πέθαναν σε ένα ποτάμι στην Φλόριντα. Εκεί δεν δόθηκε απάντηση και σίγουρα δεν μπορεί να ήταν το κρύο, αφού όλοι γνωρίζουν ότι τα νερά είναι ζεστά.


Δεκάδες φαλαρίδες (περίπου 200) βρέθηκαν νεκρές σε εθνική οδό στο Big Cypress Creek του Τέξας.
Οι θάνατοι πτηνών και ψαριών δεν περιορίζονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Στη περιοχή Στόκπορτ, της Αγγλίας, εκατοντάδες ψάρια εμφανίστηκαν νεκρά σε μια λίμνη ενώ και σε πολλά άλλα μέρη της βορειοδυτικής Αγγλίας αναφέρθηκαν μαζικοί θάνατοι ψαριών. Στη νότια Αγγλία, στην κομητεία του Κεντ, 40.000 διάβολο-καβούρια ξεβράστηκαν νεκρά από τη θάλασσα στην ακτή στη περιοχή Thanet. Οι δικαιολογίες που δόθηκαν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ήταν το κρύο, αλλά η απορία είναι πόσοι χειμώνες έχουν περάσει και δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο;
Στην Ιταλία, 8.000 περιστέρια έπεσαν από τον ουρανό στη Faenza. Αιτιολογία: ασθένεια του υψομέτρου, δηλητηρίαση ή δυσπεψία που προκαλείται από την απληστία για περισσότερο φαγητό.


Στη Νέα Ζηλανδία εκατοντάδες ψάρια snapper ξεβράστηκαν νεκρά στην παραλία της Coromandel.
Στη Σουηδία, 50 κάργιες έπεσαν από τον ουρανό την Πρωτοχρονιά
Στη Βραζιλία, ένα τεράστιος αριθμός ψαριών βρέθηκαν νεκρά (100 τόνοι) αφήνοντας εκατοντάδες αλιείς χωρίς δουλειά. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να οφείλεται σε κρύο νερό, αφού η Βραζιλία είναι στα μέσο του καλοκαιριού.


Το επιχείρημα της θερμοκρασίας δεν μπορεί να ισχύει, διαφορετικά θα ίσχυε για όλες τις πληγείσες περιοχές. Πώς μπορεί κάποια μάζα να θανατώνεται και να οφείλεται στις μεταβολές της θερμοκρασίας, όταν υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες κάθε χειμώνα και ενώ έχουν αναφερθεί θάνατοι σε θερμότερες περιοχές.
Μια θεωρία που πολλοί πιθανολογούν ότι συμβαίνει ,προς το παρόν, είναι η μετατόπιση της Μαγνητικού πεδίου από τον Βόρειο Πόλο ανατολικά προς τη Ρωσία. Ωστόσο, αυτό δεν λαμβάνετε και τόσο υπόψη από το γεγονός ότι ο μαγνητικός πόλος συνεχώς μετατοπίζεται σε βρόχους σε ακτίνα περίπου 50 μιλίων κάθε μέρα αν και η κίνηση αυτή φαίνεται να επιταχύνεται τα τελευταία χρόνια.


Θα μπορούσε αυτό να είναι η εξήγηση; Σίγουρα είναι καλύτερο από ό, τι λένε ότι τα πτηνά πέθαναν από ασθένεια του υψομέτρου και δυσπεψία από την απληστία για περισσότερο φαγητό Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε καθημερινά το 
και να το λέτε.


Πηγή:7news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.